比思論壇

標題: 湾湾经典绿母小说《親眼目睹媽媽偷會ICQ情人》 [打印本頁]

作者: 梦别离就是别理    時間: 2024-3-18 22:50
標題: 湾湾经典绿母小说《親眼目睹媽媽偷會ICQ情人》
呢個係本人100%的親身經歷.....) e. s0 {: O* z6 b+ W5 `5 h- m- f
發生係岩岩過去果幾日. Z, m$ N1 B# B$ `

( w& W" a1 i' L我媽媽今年36歲,佢係做護士
- M) U8 W0 y; S" D2 I* K& p0 U除左識打幾隻中文字之外,佢可以算係一個電腦白痴: i5 n+ {, P4 K' K8 k" r3 U  J
我阿爸係上個月底就同同事去左旅行,去成個月先番6 W5 N+ h; y2 q" U9 m8 {
所以屋企就淨番我媽,我,我姐姐同我4歲大既妹( D5 ]9 S4 @4 l
5 T, Y8 j' `6 I5 N3 J
就係我阿爸岩岩去旅行冇耐,
3 u6 [4 d( g3 Q9 A% W; K3 ^我媽媽就叫我教佢用icq,因為佢要用黎同教會d朋友聯絡: W, D3 I3 d& b2 _( n# T/ n
搞左大半日..佢終於都學識點用
  w: X* y: O2 ^+ E6 B2 N# w! y- z( D: }3 ~. Y; I! Y- Q4 r
一連過左3,4日0 m9 H9 O, r* f
我間唔中都有開佢個icq黎睇(8卦-.-)
3 Y( A' q3 m/ R/ D) s睇番d人名..全部都係識得既人黎
% ?; t- T; a, X! }; L! m
- B5 a; t% V& L0 c( |! x0 h$ p就咁又過左2,3日
; }3 I* G5 \( }4 z0 R- K7 k' m呢日我又得閒冇事開左佢個icq黎睇
. |$ j: J( G* S* r" C但係今次我發現1個完全唔識既人名.....應該係男人黎, \8 n+ k3 v1 w; V- w) S4 X
我好奇咁開左history黎睇
% V0 L& T. \$ v從d history黎睇,應該係果個人亂add咁add左我媽媽
6 f7 O$ |, ]- i7 |我媽媽最初唔想同佢傾5 l1 w; \5 W$ J
不過果個人扮到好冇惡意咁,又不停講笑話
( \6 i) L/ y7 w我媽媽於是就開始同佢傾下.呢日我冇記錯既話應該係6月29日. }0 a/ Z/ q6 N7 C) V  A, j4 }

) L: r% v: b: G果日開始,我就日日都偷睇佢icq既history
+ g& g5 s! M+ Q1 q5 ]& C我發覺媽媽同佢愈來愈多野傾
; g7 ^; L0 w4 B8 Y+ `有時1日仲傾成7,8個鐘9 _  K. y; ~8 j$ |8 @& _
果個男人原來叫阿然,得25歲* e. ]  w9 H5 r3 a- R- l, S
我媽媽又蠢,識左人幾日就講晒自己歲數,家庭狀況比人知...1 T! \1 I5 f8 e/ _9 A3 d' }5 g" u& C' M
[attach]28382223[/attach]
  h& |5 t9 Y$ H0 v) e- P
; Z' {, y! G# Q1 Z7 c
4 E5 h1 }  L% M) u$ Q' k$ n. h; ]* o. W
8 e) p0 L# X# w, g. H8 Y( E  C
作者: zhan5xiao    時間: 2024-3-18 23:49
国七http://18我也看看是不是说思议+ J) E( c( N0 F& n# d3 q8 g- N  x

- X4 [+ i+ e0 ?0 e4 ?/ v* e
作者: asdasd3321    時間: 2024-3-20 01:53
0 X/ V4 @$ m5 A" q$ S* z
今天吕红刚一进门就看见自己的丈夫刘波和他的母亲
作者: douliang    時間: 2024-3-20 04:44
值得一下
作者: weitao    時間: 2024-3-20 10:08
相当不错啊
作者: wxy123456    時間: 2024-3-20 13:30
很不错的
作者: 梦别离就是别理    時間: 2024-4-3 00:00
看看老书了
# @* ~# m  L2 j2 @

歡迎光臨 比思論壇 (http://bb-cc.online/) Powered by Discuz! X2.5